top of page
Textielinkten / aantal kleuren / maximale grootte

Ons maximale drukformaat is A2 (42x60cm)

We kunnen maximaal 6 kleuren drukken. De gecertificeerde inkten die we gebruiken zijn standaard wasbaar tot 60 graden. Indien gewenst kunnen we industrieel wasbaar drukwerk leveren.

 

Verschillende inktmogelijkheden

Wij zijn gespecialiseerd in het drukken met watergedragen inkt. Onze standaard inkten hebben een mooie matte wegslag en een soft-grip, dat wil zeggen; je voelt ze nauwelijks.

 

Daarnaast bieden we verschillende specialty inkten, zoals:

 

- Suede inkt (3D effect inkt met een matte grip) in wit en lichte kleuren

- High Gloss

- Discharge (ontkleuren van donkere textiel zodat de stof blijft ademen en er geen inkt bovenop de stof licht)

- Cracking Inkt (vintage effect)

- Fotoprints (rasterdruk, om beelden met zachte tonen zoals foto's en bijvoorbeeld aquarelontwerpen te kunnen drukken)

- Transparante inkten (deze zakken weg in de stof waardoor de structuur van de stof er doorheen blijft schijnen)

- Burn-out (deze inkt is zeer geschikt voor  50/50 poly-cotton blends, de inkt verwijderd het katoen waardoor er een see-through effect ontstaat) 

Zeefdruktransfers

Naast direct drukken kun je met waterbasis zeefdruk ook indirect drukken. In tegenstelling tot snijfolie-transfers blijven zeefdruktransfers net zo goed in de was als een directe bedrukking. Hiermee kan je bijvoorbeeld een nekprint met veel detail drukken zonder dat de inkt doorslaat naar de buitenkant van de stof. Dit is een mooie manier om "branding" te geven aan je product, aangezien al onze leveranciers enkel een maatlabel in de nek hebben welke makkelijk te verwijderen valt.

Zin om het in het echt te zien?

We zitten op 5 minuten lopen vanaf het NDSM pontje en we zijn ook goed bereikbaar met de auto (let op: betaald parkeren). We sturen altijd eerst een offerte, zodat je weet of zeefdruk het geschikte medium is voor jouw oplage en ontwerp. Als we een afspraak maken, kunnen we slechts beperkt tijd vrijmaken, dus zorg dat je zoveel mogelijk vragen al van tevoren over de mail hebt gesteld. Dan is de beschikbare tijd in de showroom het meest effectief.

bottom of page